ont i maaageeeeeeeen

Kom precis hem, har varit och bowlat. Men nu är jag på skit dåligt humör,, för har såhääääääääääääääär ont i magen -.------- Damp.. Jaja, hejdå

Ready

Är precis klar. Snart kommer min mormor och hämtar mig så ska vi dra och bowla. Sen efter det ska jag nog ringa någon och se om nån vill gå på brasa med mig ikväll. Jaja, vi ses ikväll när jag kommer hem, loveUall
Juste , funderar på att sluta blogga också.. vad tycker ni?

Valborgsmässoafton (?)

Godmorgon allihoppa!
Just nu är jag på rätt dåligt humör... Har råkat låsa min mobil så att den inte går att sätta på -.- Men det skaa fixas. Jaja, orkar inte blogga just nu, men vi ses sen, puss, och hejdå.

Är med och tävlar..

... Om ett presentkort på Ginatricot - 1000:-
Gå med ni också på:
http://modellinglove.se/

Tröttmössa

Hejhej! Kom hem för ett tag sedan. Efter inlägget nedan drog jag ut med Steffi & hennes pojkvän. Vi gjorde allt möjligt, orkar inte berätta. Men sen vid halv 8 drog vi hem till han och kollade på film. Sen haöv 10 drog vi hem till Steffi där min familj var. Jaja, ska börja fixa mig nu, är sjukt trött. Vi ses imorgon, Valborg då ju! Ska bowla då, sen träffa kompisar :) (tror ja). Jaja, pusspuss

Fredag!

Hejhej!
Slutade rätt tidigt idag. På vägen hem köpte jag och Steffi en varsin slush! Älska!
jaja, ska ta något att äta, sen drar jag ut med Steffi. Vi ses ikväll sötnosar , puss ♥

The last

Hej allihoppa!
Har inte bloggat så mycket idag, men det är min blogg, och jag bloggar tyvärr inte för eran skull så mycket - bara när jag är på det humöret - utan för min egen. Men när jag väl ser bloggen som en seriös grej så tar jag den på allvar.
Sitter iallafall och kollar på lyxfällan, haha Rosanna är med.. Jaja, efter att det slutar om några minuter ska jag kolla bigbrother. Älska! Men vi ses imorgon, loveUall
Bild från idag på muséet.

Steffi here!

Hej nu är Steffi här, men vi hörs mer ikväll, puss !

Utvecklingssamtal

Om ungefär 45 minuter ska jag åka till min skola. Ska nämligen ha utvecklingssamtal. Tror det kommer gå rätt bra, mina omdömen är bra, har inte fått något negativt. Det enda som skulle kunna hända är att min pappa skulle skämma ut mig - och det får jag hoppas att han verkligen inte gör!

Medelhavsmuséet - hemma från skolan

Hejhej! Kom precis hem från skolan. Idag var vi på ett muséeum. Inte så himla kul, men bättre än lektioner. Orkar inte berätta om dagen iallafall, har sjukt ont i huvudet.. Ses strax, puss

Kom precis hem!

Hejhej! Kom precis innanför dörren. Drog till Farsta med min mamma och min lillesyster. Fick med mig ett par ballerinaskor, enkla och snygga! Helsvarta i skinn :) Basic liksom!
Ska snart äta mat, sen ska jag dra ut med Steffi. Jaja, vi hörs snart, ska slänga in lite inlägg så ni får något kul att läsa! Puss på er sålänge!

ingen bild

Hejhej! Kom precis hem från skolan. Skoldagen var helt okej, svenskan var bäst, Vi planerade sommaren lite med några killar + tjejer. Någon gång i sommar ska vi bada, grilla och kanske tälta tillsammans nästan hela klassen, som en avslutning liksom. Nice? ;)
Sen kom även Emma och hälsade på! :D Hon har flyttat till Falun för ett tag sen, men nu när hon var i Stockholm kom hon och hälsade på oss :D Haha, ni ska höra hennes "nya" dialekt :) Gullunge!
Aja, nu ska jag åka en snabbis till Farsta med mamma & Emilia, ska handla skor. Vi ses sen, puss !

26/4-2011

Hej sötnosar!
Efter jag skrev inlägget här under kom Steffi hit. Vi drog ut och gungade på våran gunga ;) Sen började det regna (-.-), så vi drog in till mig. Hon åt här, sen efter kollade vi på tv, sen plugga vi, sen gjorde vi ingenting. Hon drog hem vid typ halv 8 - 8 ? Kommer inte ihåg.
Nu sitter jag iallfall vid facebook och snackar med lite männiksor. Aja, orkar inte med er ikväll, vi ses imorgon istället, puss på er! ♥

Home from the school

Hej på er! Kom precis innanför dörren. Skoldagen var sådär, långtråkig. Fick även reda på att en person snackar skit om några, ink mig -.- Men aja, hon är inte bättre hon.
Ska iallafall slänga i mig lite mellanmål, fick inte i mig någon mat i skolan. Kyckligsoppa med spagetti (?), ficksås och kycklingrester? Njaaa..
Aja, vi hörs efter, puss♥

@ Steffis place

Hej & Godmorgon på er!
Är just nu hemma hos Steffi. Vi börjar 9 idag, men kom till henne liiiite tidigare ;)
Aja , ville bara blogga lite nu på morgonen, men vi hörs efter skolan, eller då kanske jag skulle vara med Steffi? Kommer inte ihåg, men vi hörs iallafall, puss ♥

Hemma!

Hej på er! Har inte bloggat någonting alls idag, men men. Sista dagen på lovet ju!
Kom iallafall in för ett tag sen. har varit med Steffi hela dagen. Vi var ute ett tag, var i solen osv. Sen drog vi hem och firade min söta lillesyster som fyller år imorgon. Grattis älskling!
Sen var vi med hennes pojkvän osvossv...
Aja, ska börja packa min väska, åker ju till mamma imorgon. Men vi hörs imorgon bitti, har sovmorgon :) puss ♥

Måndag, och jag är ledig!

Godmorgon på er! Har precis varit ute på altanen och ätit frukost.
Idag är det måndag, annandag påsk. Är ledig idag också, nice,nice! :D
Idag ska jag vara med Steffi, och sen även fira lilla söta WIlma, (som just nu är skitsur för jag tog datorn från henne ;) ) som fuller år på tisdag.
Jaja, orkar inte blogga just nu, ska börja fixa mig lite smått, sen ringa Steffi. Vi hörs! ♥

Mobilblogg

Godkväll på er! Sitter just nu och kollar på film med min pappa och min låtsasmamma. Har det iallafall jättemys! Aja, Kommer iallafall inte blogga något mer idag, men vi hörs såklart imorgon! Puss

Påskdagen

Kom precis innanför dörren. Dagen hawr varit awesome. Det började4 med att jag åkte till mian kusiner. Min ena kusin fyllde ju år. När typ alla lite senare drog hem var vi kvar och åt pizza. Sen åkte vi hem, men då satt vi fast i bilköer typ en halvtimme -.- Aja, orkar inte berätta mer... Men ska kolla lite bloggar nu, sen ska jag själv blogga ;) puss ♥
REPRIS

Dagens outfit

Detta är dagens outfit. Nu drar jag, vi ses när jag kommer hem, puss

PANIK!

Mitt hår är största afrot (just därför HATAR jag att duscha mitt hår -.-) , plattångn orkar jag inte stå och hålla på med, jag vet inte vad jag ska ha på mig, och mamma kommer om en timmme. Jag har inget smink på mig, för jag vill bli brun. VILKA PROBLEM! Aja, ska försöka fixa de, vi ses snart, då får ni min fula outfit -.-

Godmorgon-inlägget

Godmorgon allihoppa!
Har legat ute hel morgonen och solat.
Idag ska jag till mina kusiner och fira lilla Teo som fyller 3 år på onsdag. Grattis sötnos!
Aja, ska lägga mig och sola lite till, sen hoppa in i en dusch, och sen börja fixa mig. Vi hörs sen, outfit osv... Puss ♥
Ska jag ha detta snygga på naglarna dag? :)

kväll

Godkväll på er! Har precis spelat spel med mina systrar. Haha, Saga har bästa humorn, thahah..
Fick precis en video av Steffi, tack för allt , vi ska klara de ♥
Nu ska jag iallafall gå och mysa lite framför tv:n osv... Vi hörs imorgon, då ska jag till mina kusiner. Puss ♥

Ny design!

Har fått en ny design av fina Olivia. tack sötis!

Nu har jag iallafall precis ätit påskmat, och snart blir det efterrätt. Sedan ska vi få leta påskägg. haha, tradition! ;)
Blir nog ingen bra uppdatering ikväll, men ska försöka klämma in lite inlägg lite senare. Ha det så bra så länge, puss!

Glad påsk!

Idag är det påskafton! Ska äta påskmat till middag, och sen även leta ägg.
Om ett tag ska jkag ut och träffa Olivia en stund. Jag måste vara hemma till 4 sen, så det blir bara några timmar. Men jag uppdaterar er senare, glad påsk på er!
jag älskar dig pluttan ♥

Cupcakes

Bakade nyss Cupcakes med Saga. Resultatet blev detta. Nu ska jag spela Monopol med mina systrar. Vi hörs!

Tillfällig!

Designen jag har nu är tillfällig, har bara den tills jag hittar någon som kan göra en design..
Ska iallfall göra om bloggen nu. Helt. Andra inlägg, annat tema, allt! Vet precis hur jag ska ha det.. Men det får vänta sålänge.
Nu ska jag iallafall börja fixa mig, sen blir det en film, sen ska jag träffa Lina! Puss ♥

Den ska fixas!

Min blogg ser ut som spya... Men ska bara äta lite mat, sen sätta mig och gå igenom varenda detalj ;)

Håller på med ny design

- Därför ser bloggen ut som den gör. Håll ut!

Godmorgon!

Ska snart åka till stallet med min lillesyster Emilia & sen Saga. Vi ska kolla på när hon tävlar.. Aja, orkar inte blogga, vi hörs när jag kommer hem sen. Puss !

Länkbyte

Tänkte köra ett litet länkbyte med min kära vän Olivia. Hon är grymt snäll, och är grym på att blogga. Tycker ni ska kolla in hennes blogg, ni ångrar er inte, sötisar! :)
Olivia Ballaste Klint-Bohman
http://oliviakb.blogg.se
http://oliviakb.blogg.se
http://oliviakb.blogg.se
http://oliviakb.blogg.se
http://oliviakb.blogg.se

The day

... Började med att jag var världens segaste. Efter ca 2 timmars "jag kommer snart" kom jag.. ;) Var på mossen med Jessi, Sofia, Steffi, Dogge, Maja, Julia, Esther, Noha & Ale. Vi gjorde typ ingenting, eller spela lite fotboll , prata osv.. Sen drog Dogge, Esther, Ale och Noha åt ett håll, Julia drog hem, och resten drog åt ett annat. Jag och Sofia gick hem till henne, medans Jessi, Maja & Steffi drog hem till Steffi. Efter möttes alla i centrum.
Sen gjorde vi typ ingenting, jag drog hem och åt osv.. Sen gick jag ut igen med Maja, Sofia & Emma. Det var några killar som hade tagit Majas skor (hahaha) så vi försökte få de. Tillslut när vi fick de drog Maja och Emma, och jag och Sofia gick mot henne. Vi stannade i en lekpark där det var någon kille som typ följde efter oss? Haha.. Vi typ gungade och snackade? Sen drog Sofia in, så jag drog till mossen och satt där med Saga och hennes kompisar... Aja, nu är jag iallafall hemma, ska snart gå och lägga mig för imoirgon ska jag upp klockan 7.. Ska kolla på när min lillesyster tävlar i hästhoppning.. Aja, bloggar imorgon bitti, puss ♥

Bild från idag!

Bild tagen nyss!

Har precis ätit. Aja, hinner inte blogga, ska dra ut igen med Maja & Sofia. Nån som är med? Ring&Smsa! Puss ♥
Berättar om dagen ikväll. Då får i gårdagens bilder också! :)

Ska dra ut!

Hej på er! Ska strax dra ut till mossen med några. Sofia, Jessi, Dogge, Steffi och några till.. Måste ta med min massa vatten för att de typ håller på att törsta ihjäl? Haha.. Aja, vi hörs när jag kommer hem, då kommer det en ny design också ;)

Godmorgon!

Åt precis frukost, är proppmätt.. Idag ska jag vara med Sofia :D Dogge frågade om någon ville vara med henne och några typ? Vi får se vad som händer. Nu ska jag städa hela mitt hus tydligen... Haha, Saga fick världens städkick... Crazy girl... Jaja, vi ses snart, puss ♥

Resten av bilderna får ni imorgon!

Ska gå och lägga mig nu. Lång dag det har varit.. Imorgon ska jag vara med Sofia baby. Har saknat henne, ionte träffat henne på länge, eller träffat henne har jag ju, men inte vart med henne.. Aja, ses imorgon bitti, Kärlek till er ♥

Ego.ego.ego


Lite egobilder från dagen :) Nöööjda? :D

Min dag

Hej på er!
Kom hem vid halv 9 - tiden uingefär.
När jag kom hem drog jag, Emilia och Elin tll centrum och köpte kladdkaka. Såg Sarah Tjulander där :) Även Sarah Carlsten och Marilyn Sandberg. Sarah C är grymt fin :O :D
Jaja, åt iallafall precis kladdkakan.
Tidigare idag var jag med Steffi. Vi gjorde allt möjliogt. Gungade, gick runt, snackade, kollade film. Allt.
Sen var vi med henne pojkvän en liten stund, sen drog alla hem.
Tog skit mycket bilder under dagen, mest ego, men lite på det andra också. Ni får de i nästa ionlägg! Puss ♥

Kom hem för ett tag sedan.


Utgång

Ska dra ut med Steffi snart. Vi ska först passa hennes lillebror, sen va med hennes pojkvän.
Har sjukt ont i armen efter sprutan igår, så får ta det luite lungt.. ;)
Har typ inge smink på mig, bara mascara, men vill man bli brun så vill man ;) puss

Veckans planer


Bilden hör inte till inlägget! ;)

Vakna än? Jag är...
Idag ska inte jag göra någonting tror jag. Ska sola (det är fint väder ute va :O??) osv.. Igår gjorde jag det hela dagen, fick färg i ansiktet och mina fräknar kom fram. Fast fick bara några pyttesmå.. ;)
Ska iallafall ta och äta frukost snart. Alla mina systrar sover... Roligt alltså.
Aja, vi hörs efter. Ska blogga mycket nu på morgonen, låter det bra? :)
En bild på mitt underbara halsband, köpt på Ur&Penn.

Orkar inte sitta vid datan mer

Ska logga ut nu. Men vi hörs senare eller imorgon. puss ♥

Länkbyte

Tycker ni ska kolla in denna fina tjejs blogg. Hon går i min dansgrupp och är grymt snäll :) Hon skriver om sitt liv, mode osv,osv..
Kolla in den, ni kommer inte ångra er! :)
http://filippahagdahl.blogg.se
http://filippahagdahl.blogg.se

Jävla keynote -.-

Gjorde precis världens snyggaste header på keynote, sen går det inte att ladda upp filen? Någon som vet felet?
För er som inte vet är Keynote ett program på macdatorer (följer med när man köper iwork), som man gör filmer, bilder osv i.
Vet inte hur jag ska göra med designen... Får väl komma på något.. Aja.. Hejdå.

Klarade det!

Har tagit den lilla sprutan nu. Det kändes inte någonting! Som att typ... Jag vet inte vad jag ska jämföra det med? En myra? Haha...
Nu ska jag iallfall gå ut och hoppa studsmatta. Förresten, någon som vill träffas lite senare? :)

Sun

Ligger just nu i solen och försöker få lkite bränna i ansiktet... Går inte så värst bra.. Men men.. Bilden ovan är tagen nyss med min dåliga webbkamera.. Aja, ska försöka hitta på saker att blogga om! puss ♥

Måndag

Godmorgon på er! Har ni känt värmen ute? Gooosh, solen steker fan :D
Ska iallfall äta frukost snart. Sen ska jag lägga mig på framsidan och sola gäärnet!
Sen vid klockan 3 ska jag ta sprutan också.. Nervös? Skoja inte... Är livrädd för sprutor... :( Aja, får väl bita ihop..
Men vi hörs senare! Då blir det ett länkbyte och massa roliga inlägg. Ska fixa en ny design idag tror jag... Aja, ses sen, puss .

Steffi sov här igår :)

Hej på er! Förlåt att jag inte har bloggat... Men kan ta det från början:
Igår drog jag ut med Steffi,. Vi gick runt osv.. Sen på kvöllen åt vi på kina resturang, åt osv.. Sen sov hon hos mig. Jag, hon och min lillesyrra var ensamma hemma til klockan 12 typ, för min mamma och min låtsaspappa var på resturang och firade min låtsaspappas mamma. Aja, sen nu på morgonen tog jag hål i örat på Steffi ;) Det blev fett snyggt! Aja, vi ska snart dra ut med några? Ring om det är nått, puss ♥

Ang. Länkbyten


Godmorgon!

Godmorgon på er! Vakna än?
Jag vaknade kvart i 8... På ett lov... Aja.
Ska snart äta frukost, min mage kurrar som bara den...
Idag ska jag göra någonting... Vet inte vad.. Haha... Aja, vi hörs snart, puss



My day.

Hej på er!
Kom hem för ett tag sen. Kan ta och berätta min dag från början: Skolan var skit nice, på so:n var vi i datasalen och fick göra vad vi ville! Sen på engelskan fick vi äta godis osv, vi gjorde ingenting heller ;) Sen på svenskan satt jag och Steffi i grupprummet och snackade. Sen matten var som vanligt, sen spanskan hade vi glosor, kunde alla :) Sen efter skolan drog jag till stan med steffi & hennes boyfriend. Vi kollade i affärer, åt glass och bvara chillade. Det var gaaalet varmt idag också, gilla,gilla,gilla! :D Aja, sen drog jag och Steffi hem till henne och bara tog det lungt.
Ska snart upp på övervåningen och kolla på bigbrother. Men oprkar inte blogga, vi ses imorgon istället, då har ni något att se fram emot ;)
Bild tagen för några dagar sen on the toilet ;)

Ses imorgon

Nu ska jag inte sitta vid datorn mer. Ska borsta tänderna osv.. Aja, vi ses imorgon, godnatt ♥

Någon som kan göra en design?!

Kontakta mig på facebook: Madelene Sporsen Komorowski, Mejl: [email protected], eller bloggen : kommentar! Viktigt, ! Slutar kanske blogga annars.., Så är ni bra på designer, och gör det gratis, kontakta mig!

Snygg jacka!

Vad tycker ni om denna jacka. Jag tycker den var grymt fin. Fast ska inte köpa den. Dels för att jag redan har en jacka ( min UNDERBARA skinnjacka som jag älskar), och för att den är inte riktigt jag, fattar ni? Men den är riktigt snygg faktist!  Vad tycker ni ? :)

Snart är det...

Vad ska ni göra på påsklovet? Själv har jag ingen aning. Men det blir väl det gamla vanliga: Kompisar, datan, och sova. Låter det nice? Njaa.. men det ska bli skönt att komma bort från skolan ett tag. Eller vad säger ni? :)

TBE

På måndag ska jag gå 1 timme tidigare från skolan. Ska nämligen ta TBE sprutan.(tror den heter så...? :O) Den mot farliga fästingar. Om man inte tar den, och får en fästing, kan man dö. Det beror ju såklart på vad för slags fästning, men det kan lika gärna vara en farlig.
Är skiträdd för sprutor. Varje gång jag ska ta en börjar jag storböla... Men hellre en spruta, än kanske 10 när man ligger där på sjukhuset på väg att dö, haha.. Jaja, då vet ni ;) Wish me good luck...
Fråga; Har någon av er tagit denna spruta? Gjorde den ont? Gör det ont efteråt? Berätta gärna!

EDIT; Haha, glömde att jag hade påsklov nästga vecka x) Så behöver inte gå hem från skolan, utan går bara direkt hemifrån, haha...

Rollerblades

Var precis ute och åkte rollerblades med min syster. Haha, suger på det... Ska ut senare ikväll och köra det, såhon som hänkar? :D

Oboy & Muffins!

Bra mellanmål alltså... (y)

Snygging på bilden, alltså...

Skoldagen har varit seg.. Först matte där vi bara hade genomgång, sen svenska där vi var i datasalen, satt typ längst fram så kunde inte vara inne på fb , eftersom att lärarna dampar då -.- Sen var det träslöjd, men våran lärare trodde vi var på studiebesök idag, så han kom en halvtimme sent.. qSen var det mat, någon soppa? Sen so, sen gympa..
Påvägen hem köptre jag en powerking i centrum, sen tog jag sällskap av jossan hem. Vi bor typ garnnar, satt :) Aja, ska plugga lite spanska nu, men ska blogga mer senare, lovar!

FÖRLÅT!

Gud, förlåt för den uuuuurdåliga uppdaeringen :( Men igår var iallafall jag med Sonia & Steffi. Vi åkte till skogskyrkogården och hälsade på Sonias mamma, vila i frid <3 Blev helt tårögd... :( Finns alltid för dig Sonia <3
Iallafall, efter det drog vi, vi mötte Filip, och va med han lite. Sen lite senare drog alla hem.
Skoldagen idag var helt ok, svenskan ägde, vi var iu datasalen och dunkade musik :) Sen efter dr9og jag hem till Steffi. Lite senare mötte vi upp Filip, Niclas och Nils , och var med de. vi gjorde inget speciellt, körde fotboll osv.. Sen kom Maja en liten stund, typ en halvtimme. Aja, sen drog alla hem. Orkar inte berätta så mycket, aja, ska fixa mig nu, hejdå, ses imorgon, förlåt enängång <3 (?)
Bild från idag, haha muppungar vi är alltså...! ;)

Skriver sen!

Ska ut med mina grannar och gunga på någon slags skitstor gunga typ? AJa, skriver om dagen senare.
Ps; finns alltid för dig , Sonia <3

Tröttmössa .

Godkväll på er! Träningen gick rätt bra, har ju ont i ryggen, så kunde inte röra mig så bra.. Men sånt 'r livet, eller hur? ;) Ska iallfall kolla lite på tv, sen är det ju bigbrother, men vet inte om jag orkar titta på det... Aja, vi hörs imorgon, puss!

Hemma !

Hej på er! Min sista lektion var inställd, så slutade 20 över 2 istället för halv 4, nice? :)
Om en timme typ ska jag dra mot min träning. Är inte alls taggad, är sjukt trött osv, men får inte missa, vi ska göra det sista på dansen idag :) Men aja, vi hörs efter, eller aa, direkt när jag komemr hem ska jag bada bubbelbad, men efter det! :)

Water

Tog dessa bilder för ett par dagar sedan. De blev inte så värst bra, men tycker faktist det blir riktigt coolt. Det jag tyckte var lite knäppt var att dessa bilder är tagna med en gammal digitalkamera med endast 5 megapixel.. Haha... Men, vad tycker ni om de? :)

Next; Stockholm-Båstad


Steffi & Maja

Hej på er! Kom in för ett tag sen. Drog ju som sagt till Farsta med Steffi, fick med mig ett par assnygga byxor, visar de senare. Sen efter drog vi hem till henne och flummade runt lite... Sen drog vi till dossen (haha Sonia xD) , sen drog vi hem till Maja, hon fixade sig, sen drog vi till mossen igen(okej då Sonia, det heter Mossen :D) , satt där med några, sen efter ett tag drog Maja hem, jag och Steffi drog hem till mig och hoppade studsmatta. Sen drog hon nyss hem, och jag sitter här. Jaja, vi ses snart, puss ♥
Dagens bilder kommer senare!

Im sucks

Godmorgon! Vaknade vid 20 över 7 pga av min underbara lillesyster kom in och väckte mig... Men vi låg och gosade och myste, så det var väl nice? ;) Ska snart äta frukost, sen drar jag en snabbis till Farsta med Steffi. Men kan berätta lite om gårdagen... :
Först åkte jag hem till mamma där mina små söta kusiner var. Vi gick ut och vårstädade, eller asså krattade, sopade osv.. Sen gick vi in och åt lite, sen busade vi runt... :) Sen vadade vi bubbelbad, haha vilka busungar alltså... Hela badrummet blev översvämmat... Sen kom min morbror och hans sambo (mina kusiners mamma) och de hade beställt sushi, så vi åt det. Eller jag tyckte det smakade slem, men aja ;) Haha.. Men sen drog jag ut med Steffi & Sonia, vi drog till dossen (hahahaha sonia ;) ), och väntade i 2 timmar på några som inte kom -.- Men aja, sen drog jag hem vid kvart över 9, sista bussen typ... Men aja, nu blev inlägget jättelångt, men vi hörs sen, puss ♥

*ingen bild :(*

Duscha, sen mamma!

Ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag åka hem till min mamma. Mina kusiner är där, så ska hälsa lite på de :) Men vi hörs, puss ♥

-

Godmorgon på er! Idag vaknade jag vid 10-tiden. Igår kväll mådde jag sjukt illa, kändes som att jag skulle svimma och spy på samma gpng typ :S Satt gick och la mig vid halv 10, hhaha.. Går liksom inte och lägger mig då ens på vardagar... Men det var skönt faktist! Har sovit i 13 timmar inatt ungefär.. Aja.. Idag vet jag inte vad jag ska göra, har ont i huvudet osv.. Så ska nog lägga mig i ett bad, sen om jag mår bättre drar jag väl ut. ån som vill vara sen?  Aja, vi hörs, puss ♥

Brrr.. !

Hej på er! Kom precis in. Var med Steffi och Johanna. Skulle egentligen sovit hos Steffi, men gjorde inte det.. Vi skulle vart ute mer, men det var så jävla kallt, så alla drog hem.. På riktigt, jag blåste omkull, och ni ska se mitt hår :S Aja, ska sätta på mig mjukisar, sen krypa ner i soffan och kolla på tv. Aja, vi hörs sen, puss ♥
bild från idag :)

@ Steffis place

Hejhej! När jag hoppade på bussen för ett tag sen ringde Steffi cirka en minut efter och skrek att jag genast skulle hoppa av bussen.. Haha? Men är iallafall hemma hos henne just nu. Vi ska till Farsta med hennes mamma om ett tag, hon ska lämna tillbaka några byxor typ..? Aja, vi hörs senare, puss ♥

Godmorgon!

Godmorgon! Fredag idag! Wiiie! :D
Iallafall.. SKa snart gå till bussen som tar mig till skolan. Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra faktist... Aja, vi hörs iallafall då, puss

Bajsdata.

Hejhej. Skypade me typ 100 stycken nyss, sen la mion mick av, sen hörlurarna, sen allting -.- Får damp.. Aja, orkar inte sitta vid datan mer, den är cp. Vi hörs imorfon, hejdååå

Skype med Steffi


Strömavbrott? -.-

Hej på er! Kan berätta lite om min eftermiddag... : Först tog jag bussen till edbo, där ja mötte Maja. Där gick vi på tåget, men det srod helt stilla...? Så vi satt där i kanske en kvart (?) innan det började åka. Det visade sig att det var strömavbrott mellan t-centralen och typ någonting? Vi skule egentligen till stan, men åkte till Farsta iställeet. Vi gick av i farsta strnd, sen gick vi till tunnelbanan. Vi väntade på den ityp 10 minuter. Sen mär vi väl var i Farsta köpte Maja typ 3 grejer, sen litwe godis. Sen gick vi till bussen. Det var typ 70 pers som skulle på, så bussen blev fullsmockad... Haha.. Men sen drog jag iallafall hem till mig, och hon till sig. Har precis ätit, och nu har jag tråkigt.. Aja, ska hitta på något att göra, sen fixa en ny header! Aja, vi hörs, puss ♥

Torsdag

Hej på er! Kom hem för ett tag sedan. Skoldagen var sådär, inte rolig iallafall. Gympan kunde jag inte vara med på pga min rygg -.-
Ska iallafall snart vara med Maja. Hon ville åka till stan, men orkar inte det, så det lutar mot Handen. Men aja, vi hörs ikväll, älskar er!
gammal bild på mig o steffi

Aj,aj,aj.. :'(

Godkväll på er! Drog ut en stund med mina systrar och hoppade studsmatta. Vi körde något, att man sätter sig ner så ska de andra hoppa så att man flyger upp i luften, och precis n'är jag flög upp lnäcktes hela min rygg till, så kunde typ inte röra mig... Sen masserade Saga lite, satt nu kan jag iallafall röra mig... Men hon ska massera lite mer ikväll, så jag hoppas verkligen det går över tills imorgon, annars vet jag inte vad jag gör... Men aja, ska ta bort mitt smink osv, sen lägga mig i sängen och läsa, läser andra twiligt-boken. Den är grym... Aja, vi hörs imorgon, älskar er!

Channel ♥

Detta är min lilla busråtta Channel. Hon är sååå underbar... Så mysig. Så fort man går och lägger sig lägger hon sig bredvid än och somnar.. Sötnos! Jag älskar dig ♥

Hemma från Farsta!

Kom nyss hem från Farsta. Fick inte med mig någonting, men det var rätt skönt att bara  gå runt och titta. Men har inget speciellt att skriva, vi hörs snart!

Drar till Farsta

Drar till Farsta en snabbis med Elin Vi hlrs när jag kommer hem! :)

Tävling hos thaipinnen.blogg.se

Jag är med och tävlar om ett läppcerat på http://thaipinnen.blogg.se. Tycker ni också ska gå in och tävla. Förresten så är bloggen grym! ;) Man får välja mellan jordgubb och körsbär, och jag ska välja jordgubb. Men gå in på bloggen, ni kommer inte ångra er!---> www.thaipinnen.bogg.se

Hemma från skolan!

Hej på er! Hur mår ni? Med mig är det toppen! Förutom att jag är lite dyster för vädret :( Muligt och skit... Trodde det skulle bli fint väer idag? Men aja.. Har en SO läxa tills imorgon, så ska sätta mig och göra den. Sen ska jag blogga, låter det bra? :D Men vi hörs snart, kärlek till er!

Måste bara tipsa om...

Var bara tvungen att tipsa om detta underbara märke! Det är så sjukt bra! Använder det varje gång jag tvättar håret, och direkt efter man har använt det blir håret helt lent osv... Eftersom att att jag har väldigt slitet hår så är det här perfekt för mig! Finns även för normala hårtyper, för volym osv.. Jag använder för färat hår. Tycker verkligen ni borde köpa detta, fastän det kanske är lite dyrare än alla andra, men det räcker längre, och är verkligen värt priset! :)

Ny blogg.. Igen!

Tja på er! Har gjort en ny blogg nu. Har haft massor av andra innan, men namnen har jag inte trivts med. Så det fick bli detta. För att det ska bli lättare att komma ihåg: madelene med 2 "e" och ett "s" i slutet! Enkelt va? ;)
Ska fixa lite småsaker, headern är bara tillfällig, sen smilisar, byta texten osv... Vi hörs om ett tag! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0