tillbaka? nejdå, inte på denhär bloggrn iallafall!

Saknat mig? Har ju ihnte bloggat här på över 2 veckor, men har ju varit på semester, sen har jag inte orkat. Har sjukt mycket att berätta, ni ska bara veeeeta vad osm har hänt... Vill ni veta lite kortfattat?
Vasr först i skåne, där hade jag det chillpill, sen drog jag vidare till kalmar och var där i 2 dagar, sen åkte jag till småland, där hände det en olycka, så vi var tvugna att ringa ambulans och skit :O Heheh, men ingetg jag går närmre på, men de var sjukt läskigt, jag var den enda som såg allting...  Jaja, nu är det iallafall så att jag aldrig mer ska blogga på denhär bloggen, utan håller på med en nyyyyy! Men länkar den när den är helt klar, puss på er sötnosar!

Bloggpaus i 2 veckor!

Nu imorgon så åker jag iväg till Skåne till Steffis familjs landställe med min familj. Därför kommer det inte bli mycket bloggning, så tar en bloggpaus. Kanske slä nger in nått inlägg lite då och då, men inte alltför ofta. Men istället kan ni läsa vad som händer på Steffis blogg, efter som jag är där med henne. Bilder och videos kommer även upp där, så följ hennes blogg istället. Vi hörs sen när jag kommer hem , då den vanligas uppdateringen kommer upp. Puss!
http://seys.blogg.se

Skype med Steffi !

Hejhej :D
Idag är det väääärldens tråkigaste väder ju :(
Men som tur är så åker jag bort imorgon/övermorgon! :D
Vart tror ni jag ska? Hmm... Berättar sen! ;)
Just nu sitter jag och skypar med Steffi, saknar henne såhäääär mycke.. Jaja, nu ska jag fixa lite inlägg till er, hörs snart!

bajsrubriker.

Min pappas kompisar kom över, vi har nyss badat i våran pool, haha..
Några 100-meter bort är det väääärldens fest, så vi hör exakt allt. De sunger, skriker och allt... Hmm..
Jaja, drog iallafall ner och abdade med Saga, såååå sjukt varmt.
Sen gick vi till centrum och handlade över 1 kilo godis, haha tjockisar.
Men nu ska jag logga ut och senare gå & lägga mig, är sjukt trött. Men vi hörs imorgon, dåååå ska ni få veta grejer! ;)
puss!

Nu: Gå ner och bada med Saga

Nu ska jag och Saga gå cykla ner till vårat ställe "Messtället" ;) Haha, wierd´t namn, men whatever!
Vi hörs lite senare! Puss!

Lite kort!

..Om min helg,typ..
Igår kväll messa Michelle mig och frågade om vi kunde träffas. Hade ju inte träffat & varit med henne på några månader/år, så det var verklgien på tiden, haha...
Vi gjorde inget speciellt, åt pizza, satt vid datan o sånt. Sen sov jag där. Vi spelade the sims typ sammanlagt 7 timmar , tyyyyp...? Hahahaha..
Jaja, nu vet ni vad jag har gjort, vad har NI gjort? :)

Tillbaka!

Okeeeej, jag klarar mig faktist inte utan bloggen. Men SNÄLLA kan jag få någonting tillbaks? :) Hehe... Men ska äta nu, så vi hörs efter, då berättar jag lite om mina dagar och vad som kommer hände inom de närmsta dagar! ;) Puss!

RSS 2.0