Jag vet inte om jag ska fortsätta blogga..

vad får jag tillbaks?
Jag lägger ner tid på massa inlägg, och får inte ens en liten kommentar tillbaks?
Lite kan ni väl ge tillbaks... ?
Äh, skit it.

Ingen bra uppdatering idag!

Godmorgon allihoppa!
Igår somnade jag och Saga klockan 4 på morgonen? Haha, men vi kollade på film till halv 3, sen låg vi och pratade gamla minnen i en timme... haha.
Idag blir det ingen bra uppdatering, jag och Elin ska nämligen gå till stranden och sola&bada. Men då vet ni, men vi hörs sen när jag kommer hem, då kan jag klämma in lite inlägg.
puss!

Sista för dagen!

Nu ska jag och Saga gå ner och kolla på en film, sen blir det att gå & lägga sig tifigt idag. Imorgon ska jag vara med Johanna Rindå, väääärldens saknade. Jaja, vi hörs imorgon, puss på er!

Kärringbadet

Idag har jag tillbringat dagen med Elin&Saga på kärringbadet. Vi badade, solade & matade små ankbebisar! Aaaaw, såå söta, de tod kaksulor ur våra händer..
Sen hittade vi även typ ett bärg mitt i sjön, där man kunde stå upp och allt? Haha, så vi låg där och solade också.
Sen när vi kom hem la vi oss och sola ännu mera.. Har satsar man på brännan alltså ;) Jaja, ni får några bilder från dagen också, enjoooy... (heter de så ? :O)

New york minute

Tänkte bara tipsa er om en jättebra film jag såg igårkväll. New york minute hette den, grymt rolig!
Det är "Olsen-tvillingarna" som är i huvudrollerna. Skrattade nog den största delen av filmen, haha.. Men tycker ni verkligen ska se den! Haha... :)

Bild från igår!

Godmorgon allihoppa!
Kan berätta lite om vad jag ska göra idag... :
Snart så ska jag och Saga packa lite dricka & sånt där, sen ska vi dra ner till stranden och sola och bada. Sen är vi där ett tag osv.. Niiiice? Yesbox! :d
Så det kommer inte bli väääärldens bästa uppdatering, men kan göra lite inlägg nu på morgonen! Puss

Lite onödiga meningar...

Hejhej! har egentilgen ingenting viktigt att säga, men kände att jag behövde uppdatera lite.. Kan berätta lite om dagen!
Först mötte jag Steffi, och vi gick ner till vattnet. Satte oss på ett berg och tog lite kort, snackade, och bara gjorde lite grejer. Sen gick vi hem till henne, åt, satt vid datan, kollade film. Sen gick vi ut igen, och sedan in. Sen drog jag hem till mamma, då packade jag, sen skjussade hon mig till pappa. Jag åt middag, sen drog jag, Saga & Wilma till centrum och köpte glass och lite sånt. Sen gick vi hem, och nu sitter jag här.. Ska kolla lite på tv, men vi hörs ikväll, pusspåer!

Drar nuuuu

Nu ska jag gå ut med Steffi, skulle tydligen vara med henne  , hehe... Men nu ska jag dra ut, vi hörs sen, pusspuss,
PS: BILDER KOMMER!!

Godmorgon!

Godmorgon sötisar!
Vaknade typ för 4 minuter sen? Haha.. Jaja, ligger iallafall i sängen pch chattar lite och såååånt.. Vet inte vad jag ska skriva. Men idag kommer jag faktist inte ihåg vem jag skulle vara med? Skulle jag vara med nån? KOMMENTERA! Annars ska jag vara med fialottabingbong... Haha, drev, men Sofia ;)¨
Jaajja, vi hörs när jag har något viktigt på hjärtat, haha, pusspuss

Sista.

Nu ska min *************** lillesyster ta datan från mig, så kommer inte kunna uppdatera er något mer idag. Men vi hörs imorgon, eller? ;)

hej jag hatar rubriker...

Tjeeeena! Har precis ätit lite jordgubbar & honungsmelon. Yuuuummie!
Var som sagt och badade med Filippa, vi tog bara ett dopp, typ... Jajjaaj, nu orkar jag inte med er längre, vi hörs imorgon, typ, hejdå !

Drar och badar med Filippa...

... Vi ska ta ett kvällsdopp... Men vi hörs sen, puuuuuuuuuuuuuuuuuuss


Reultatet!

Ovan här ser ni resultatet på klippningen. Blev riktigt nöjd faktist. De klippte bara 1 cm på längden, sen tog de bort ALLT slitet, och klippte upp det. De klippte även min lugg så den blev kortare och sen sneare. Ni ska bara veta hur det känns nu, tänk att mitt hår är lent! Förut kunde jag inte ens ta i det utan att typ kräkas, neej, men hahaha... Men nu ska jag gå ner och bada hunden, kanske tar ett dopp själv, vem vet? Puss!

Drar nu!

Ska åka med mamma till typ tyresö, sen ska jag klippa mig osv... Vi hörs sen!

Måste klippa mig idag, :'(

Hejsan!
Igår kväll kollade jag på tv i min mammas rum, eftersom den kanalen bara fanns där, sen somnade jag där, så sov brevid mammsen inatt, heheh...
Idag ska jag först nu på förmiddagen bara ta det lungt, sen ska jag åka och klippa mig... Känns inte så kul, eftersom de kommer klippa av mig typ 1 decimeter -.- Men sen i fortsättningen måste jag klippa min varannan månad, och då klipper man bara 1 cm, så det blir bra (y) Meeeen iallafall, ville bara uppdatera er lite, fastän ni inte förtjänar det tycker JAG... Men puss på er iallafall..
gammal bild från i vintras...

Hemma!

Hejhej!
Kom hem för kanske en halvtimme sen?  Var iallafall ute med Johannorna.. Vi gjorde inte så mycke, gick runt och sånt, sen drog vi hem till Johana S och kollade på skräckfilm, och precis när det som själva filmen handlade om hände, så ringde mamma och sa att jag var tvungen att komma hem och äta... Jaja, gick hem iallafall.. Haha.. Men nu evet ni att jag lever, och då kan ni väll kommentera okså?!
Puss!

utgång snart

Snart ska jag dra ut med Johanna&Johanna. Haha...  Vet inte vad vi ska göra, men vi hittar väl på något skojsigt... Kommer hem sen ikväll, så då blir de mera uppdatering.
puuuuuss!
blev nåt konstigt med bilderna, men här är iaf "tje johannorna" ;)



Johanna Enocksson

Yes, nu har ni fått reda på lite vad jag ska göra idag. Hmmm... Hejdååå! :d


Sätt igång!

Nu när jag börjar blogga , så vill jag ha lite tillbaks, kommentarer osv... Get it? För ju mer kommentarer = bättre uppdatering = mer besökare = glad Madelene = ännu mer uppdatering osv,osv,osv... Så sätt igång, ni vet vad som gäller! ;)

0% blogglust..

Hej allihoppa! Förlåt för den grymt dåliga uppdateringen, men har inte orkat, och glr det fortfarande inte. Jag bryr mig inte om ni försvinner, jag orkar helt enkelt, och varför ska jag ta min tid och göra massa inlägg till er och inte få någonting tillbaka? Jag kommer kanske tillbaka imorrn eller nåt, när jag orkar helt enkelt... Vill liksom få lite tillbaks..

Mobilblogg

Hej allihoppa! Sitter just nu hemma hos kalle, Bettan , Moa & Malin. Vi ska snart äta...idag var vi först i Farsta och åt lite tårta och sånt, sen drog vi hem till de och åt lunch , och sen blev det 5-kamp, hahaha... Men ville bara uppdatera er lite, men vi hörs ikväll, puss på er!

Midsommarafton!

Idag är det ju som sagt midsommarafton. Så jag kommer vara först i Farsta, sen ska vi hem till min pappas kompisar och grilla. Så kommer inte kunna uppdatera någonting idag, m,en det är väl okej? Men vi hörs ikväll/inatt nät vi kommer hem! Puss!

Vi hörs imorgon, Godnatt!

Monki Cable Knitted Sweater, Zhob Heels From Www.Nelly.Se, Dream Catcher From Camden Market, H&M Tassle


Lite onödigt inlägg sådär... ;)

Tre lite sådär halvsnygga bilder tagna för en liten stund sedan...
Godkväll allihoppa! Vad gör ni? Haha, förväntar mig inget svar, lät bara bra ;)
Sitter just nu med mina älskade hörlurar och lyssnar på musik, har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon, och känner att jag bara måste gå på toa, men orkar inte... Livet är som det brukar helt enkelt! Ville bara skriva lite, fråga inte varför... ;)
Men jaja, har inget mer att skriva, men nifår några mer inlägg snart, puss på er gullungar!

Fastnat på låten -.-

HAHAAHAHAH säääämsta låten... Hittade den på någon blogg, sen lyssnade jag på den och hörde att de va från dendär reklamen för parken zoo? Början på låten iallafall. Lyssnade iallafall på den, och nu går det inte att sluta -.- HAHAHAH

"Girl you're so one in a million, you are. Baby, you're the best I ever had,best I ever had"


Ändrade planer!

Skulle ju egentligen dra ut med Johanna, men hon hade inte ätit än osv, och hon bor ju så långt bort... Men vi sköt upp det tills på söndag!
Men nu vet jag inte vad jag ska göra... Kanske blogga? Hade ju fixat mig och allt, och så nu har jag ingenting att göra.. Men får väl vänta på att någon ringer och vill dra ut, eller vad tycker ni? :)

Dagens outfit!


"Gå inte dit vägen leder dig. Gå istället dit ingen väg finns - och lämna spår"

Tumblr_ll93juh8rv1qikncto1_500_large


no rubrika, senorita

hahahaha, rubriken...
Just nu sitter jag hemma hos pappa och försöker komma på vad jag ska skriva... Höhöhöhö.. Ska ialafall snart äta (om typ en halvtimme) sen ska jag gå ut med Johanna. Den andra Johanna skulle kanske också vara med. Meeeeen, nu har jag inge mer att skriva, men vi hörs, puuuuss!

Måste börja packa nu...

Pappa kommer och hämtar mig vid 4, så måste packa lite grejer tills imorgon. Man vet ju aldrig vad det blir för äder, så får ta med både shorts och jeans, koftor och linnen, converse och ballerina... haha.. Men vi hörs när jag är där, då ska jag även träffa Johanna om jag får tag på henne! Johanna, om du ser dehär, messa mig, 0704415113 ♥
puss!

gamla tider...


Ge mig!

Oversize Clutch From Http://Www.Melba.Se/Index.Php?Page=Shop.Product Details&Flypage=Flypage Flash.Tpl&Product Id=3924&Category Id=38&Option=Com Virtuemart&Itemid=68, Jeffrey Campbell Floral Lita From Http://Www.Henrykole.Se/Shoes/Lita Red Blue Jeffrey Ca
www.lookbook.nu - älskar sidan!

Måste gå till centrum...

...Och handla lite grejer. Nyss låg jag i badet i nästan 2 timmar... Haha, snacka om att frysa x) Men nu ska jag iallafall till centrum, sen när jag kommer hem igen bär det av till pappsen. Ska fira midsommar där, så kommer till mamma igen på lördag. Aja, vi hörs sen, puss!

Inspiration

Shirt From Sthlmvintage.Com, Vintage Levi's Shorts
Raven Denim Jeans, Forever21 Top, Rachel Abroms Bracelet, Christina Elaine Clutch, Belt Vintage, Steve Madden Shoes
Alexander Wang Bag, Sigerson Morrison Booties, Urban Outfitters Hat, Ever Leather Jacket, Opening Ceremony Crop Top, No. A Necklace, American Apparel  Belt, Levis Denim Shorts
lookbook.nu

Dagens...

Dagens humör: Trött
Dagens frisyr: Fult lockigt...
Dagens klädsel: Mjukis & sovtröja, har inte klätt på mig än
.Dagens borde: Fixa nya bilder
Dagens planer: Skulle typ vara med Johanna?
Dagens vill ha: Rakt hår!
Dagens längtan: Sol!
Dagens beroende: Min säng... Haha
Dagens tråkigaste: Regn ...
Dagens irritation: Min lillesyster.
Dagens händelse: Inget ännu.
Dagens onyttiga: Oboy
Dagens bästa: INGENTING



Vi får höras imorgon!

Jag orkar inte blogga idag, men vi hörs imorgon bitti, puuuuss ♥


wooopwooop

Nu ska jag dra ut med Steeeeeefooooo. Vi hörs ikväll, loooooooooooove uuuuu aaaaaaaaaaall


Hahaha, jaaa...


Länkbyte - Johanna Enocksson

Tänkte köra ett litet länkbyte med söta Johanna. Hennes blogg handlar om hennes liv, mode, musik osv... Ungefär som min! Så om ni gillar min blogg borde ni defenitift olla in hennes! Skit snäll är hon också, och det gör det ju inte sämre heller att hon är sjukt vacker? :)
http://johannaenockssons.blogg.se/

Steffi gick nyss!

Hejhej! Förlåt för dålig uppdate, men har varit med Steffi hela dagen. Vi hade ju inte träffat varandra på hela 8 dagar, så det var ju ett måste, nu när hon hade tid och allt ;)
i har bara snackat, bråkat, spelat spel & blåst såpbubblor! x)
Haha... Hon gick iallafall precis, och nu sitter jag här! Men ska inte uttråka er med massa tråkig text, utan ni får massa andra inlägg istället! puss

Vill ha sooool så man kan baaaada!


....

Hej på er! Vaknade halv 8 av att min lillesyster väckte mig, fast det skulle hon ;)
Men orkar inte berötta allt som har hänt iaf, men har fptt en kusin inatt, som är j'tte sjuk coh såntdär... :/ Satt min mamma ska snart in till sjukhuset och jag kaaaaanske  ska passa mina andra kusiner på 3&1 år... jaja, ni får veta allt ikväll, eller inte allt, men lite... Orkar inte med bloggen just nu...

Tjeeeeeeeeena, jag har tråkigt...

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? Jarå
2. Tror du på kärlek? Va? jaa
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? typ inte,
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? tror de ?
6. Har du
nånsin blivit kär i din bästa vän? hahahaha neej ?
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne? gillat, jaa..

8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? nej?
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? fråga inte mig?
10.Tror du på kärlek vid första ögonkastet? njaa...

Tio saker: This or That
1. Kärlek eller pengar? Båda tillsammans.
2. Vin eller öl? båda är bläää
3. Dag eller natt ? Dag
4. One night stand eller förhållande ? Förhållande
5. Tv eller internet ? Internet
6. Pepsi eller cola ? Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? båda
8. Färgfoto eller svartvita? beror på
9. Telefonkontakt eller face to face ? Face to Face
10. Bilddagboken eller myspace? facebook ;)

"Har du någonsin?"
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? har aldrig behövt , satt ;)
2. Har du nånsin viljat ta livet av någon? hahaha, lite kanske? ;)
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? Mmmh...
4. Har du hoppat bungy jump? nej, men ska någongång iallafall ;)
5. Har du nånsin gjort slut ? Yes
6. Har du nånsin ätit en hel tårta ? nej, hahaha..
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa? hahahah
8. Har du nånsin gått på bio ensam? hahahha varför skulle jag de?
9. Har du nånsin tyckt att världen suger? Nej du vet?

10 snabba
1. Saknar du någon just nu? aa,
2. Är du glad? aa, skrattar ihjäl mig asså...!
3. Är du fundersam? nu? neee...
4. Är du uttråkad? men jaaaa
5. Är du tysk? Nej
7. Är du italienare? nej
8. Är du fransk? Nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? de har aldrig vart o kommer aldrig att bli, okej? :)
10. Gillar du någon just nu? njaaa...






Tisdag 21/6 (tror jag ? )

Godkväll på er! Ska börja med att berätta om min lilla dag... : Först gick jag hem till Olivia, där kollade vi på tv och bara snackade. Sen åkte vi med hennes mamma till ica maxi, sen när vi kom hem drog vi ut. Vi gick bara runt lite och sånt. Sen helt plötsligt spöööööregna, så Olivias sprang och gömde sig under en lekplats? Hahaha.. Sen började det åska och blixtra, och stackars lilla Olivia blev livrädd, haha jag som älskar sånt? men vi sprang (hon sprang, jag gick) hem till mig, och hon ville inte gå ut förrän det hade slutat.. Men sen följde vi med min mamma och hämtade min lillesyrra, sen släppte mamma av oss hemma hos henne. Sen ringde maja & frågade om hon fick va me oss, så hon kom, och vi gick o hoppa studsmatta. Sen kom också Aida. Vi hoppade och så, sen skulle ja gå och kolla på min mobil, och då hittade jag en fucking snigel på den :S @ Sen kollade jag på min sko, där var det också en, sen fastnade det en på min tröja, sen fick jag panik, och typ börja gråta nästan? Men jag droghem iallafall... Och nu är jag hemma, fast jahr vart det typ sen 9? Haha, långt inlägg det blev nu, men hoppas ni orkade läsa om min lilla ootursdag med allla jäääävla sniglar :S jaja, puss på er!

- Bloggar snart

Kom hem för typ 40 minuter sen , men har vart hos mina grannar, men berättar om dagen snart, ska äta. puss

Utgång.

Håller just nu på att fixa mig samtidigt som jag skypar med Steffi. Ska snart ut med Olivia, men först måste jag
platta håret och sminka mig färdigt. Men ni kanske får bilder ikväll lite senare, annars, så hörs vi endå! Puss!

Tisdag

Godmorgon sötisar! Vaknade typ halv 10, satte mig vid datan, och håller just nu på att skypa med Steffi. Stackarn är sjuk i feber... Krya ♥
Men nu tar batterierna i n snart slut, och min syrra ska få den då... Hahaha bra deal va? Naaaat... Jaja, vi hörs senare, puuuuuuuuuuss...
oooooooooooooold

Sista för idag

Nu ska min bajsiga lillesyster ha (ta) datan... Hon kommer inte som om hon tror hon är värsta kungen som tror hon kan ta det hon vill ha -.- Skitunge! ;)
Jajajajaja, eftersom hon tar datan kommer jag inte kunna blogga något mer idag, bajs... Men vi ses imorgon, för då ska jag ha datan när jag vaknar, EMILIA. Jaja, puss & godnatt då...
gammal & ful, men kameran är hos pappa, satt kan inte ta några nya...

gammal bild

Hahahaha, förlåt för det wierda inlägget här under, men hade tråkigt och har det fortfarande... Hmm.. Jaja.. Just nu ligger jag i min säng, städade för ett tag sen, men det gick inte så bra med det.. Men nu ropar mamma att det är mat, men bloggar efter, puss!

Hej jag heter Madelene och jag hatar rubriker, durååååå?

Hahah wierd rubrik, men whaaaadevaaaaaaa ? ;)
Haha, jaja, hej på er! Shit klockan är redan 6, känns osm om den är typ 3? Haha, men vaknade rätt sent också? Sent för att vara mig iallafall! Höhöhöhö....... Fett konstigt inlägg.............. Haha, men vad gör ni då? Nu svarar ni också, mohahahahahah! )Hej jag har tråkigt, vadåååååååååraaaaaaaaaa? Hejdå.

Bloggriket.se

Jag är redan medlem, och det kan du nu också bli! Bloggriket är en sida där man röstar på de bloggar man tycker är bra, och den som har mest röster, ja, det är den bloggen som leder över alla andra bloggar helt enkelt. Gå med du också, klicka bara på länken här nedan!
Och när ni blir medlemmar förstår ni även hela principen ;)
http://www.bloggriket.se/
http://www.bloggriket.se/
http://www.bloggriket.se/

Dessie – Whatcha got

Ni har väl hört Dessies nya låt? Om inte, lyssna här ovanför!
Vad tycker ni om den? Jag tycker refrängen är helt okej, men resten är väl sådär.. Men själva låten var rätt bra tycker jag! Vad tycker ni ?


[av mig får låten 4 M / 5]

Godmorgon!

Vaknade prick 12:02. Skit skönt att sova ut, men nu är hela dagen borta känns det som... Jaja. Idag har jag ingen jävla aning om vad jag ska göra, men hittar nog på något ;) Men ville bara uppdatera er lite, så nu tycker jag att ni går och hämtar papper & penna och skriver ner allting som jag har skrivit, låter det bra? ;) Puss!

NU går jag och lägger mig då..

Det är grymt tråkigt att vara uppe helt själv, så ska nog gå ner till mig och sova nu. Men vi hörs imorgon bitti, lär väl vakna vid 11 nångång? Hahaha, jag som sa att jag skulle gå lägga mig tidigt idag, men det blev att vara uppe till 2 igen x) Aja, godnatt!

Kan inte sova...

Godkväll eller vad man säger, kanske natt? Ligger iallafall i min lillesysters säng just nu... Vi kollade på blue water high på datan uppe i hennes rum, men hon somnade, så vad gör man? Grymt program faktist, skit bra! Vill också kunna surfa! Menmen.. Ligger och rensar huvudet lite. Tänker på allt mellan himmel och jord eller vad man nu säger...? För en stund sen chattade jag med söta Johanna, hahah vilket tråkigt liv vi har, skickar massa gåtor och historier till varandra? Jaja, ska fortsätta kolla på det nu, har ca 10 avsnitt kvar, men mamma lär väl bli galen om jag är uppe hela natten och kollar på det, eftersom hennes rum är vägg i vägg och jag har på högsta volym... ;) Hon ska upp 5, hahah... Jaha, skriver snart ♥

Kärlek till er cheyer!


Klicka på länken !

http://bloggriket.se/
http://bloggriket.se/
http://bloggriket.se/
http://bloggriket.se/
Så är ni vääääärldens bästa bloggläsare, fastän ni redan är det ;)
Kom igen, kom igen, kom igen!!!!!!!!!

gammal bild, igen

Nu ska jag gå upp till min lillesysters rum för vi ska kolla på någon film på datan. Senare ska jag gå ner till mig och sova. Ska försöka komma i säng tidigt idag, har ju varit uppe till 2 - tiden hela veckan. Inte bra.. Har även skit ont i magen, vet inte varför, alltså det är typ mellan revbenen och lite neråt...? Någon som vet vad det kan vara? Jaja, vi hörs imorgon när jag vaknar, eller? :)

@ Mamma

Är just nu hemma hos mamma. Skulle egentligen hit imorgon, men åkte hit en dag tidigare istället. Hmmm... ? ;)
Men ska ta något att äta för är grymt hungrig, sedan ska jag kolla på någon film. Men vi hörs antingen senare eller imorgon, puss på er!
Gammal bild, men hatar att ha bildlösa inlägg ! ;)

Knas :/

- INLÄGGET BORTTAGET

Hemma!

Hittade ingenting i Farsta, var inte på så mycket shopping humör.. Jaja, livet går vidare, hahahah... Orkar iallafall inte gå ut pga vädret, fyfan säger jag bara -.- Och de kallar detta sommarlov?Men ska sätta på någon film och sörja över att regnet tar över hela sommarlovet... Buhuhu.. Vi hörs ♥

God[?]morgon

Vaknade av att pappa kom ner och väckte mig och fråga om jag skulle sova bort hela dagen... Hmm.. Gick iallafall upp, åt rukost, och såg att det spöregnade ute... Bra start på dagen, eller hur säger man?
Sitter iallafall och chattar med lite folk och såntdär. Senare ska jagåka till Farsta, värsta rean ju! Me like (y) Men vi hörs senare, visst? =)

en bild från igår på min 4:ariga lillesyster som har fått för sig att data är det roligaste som finns... Men sånt händer när hon har 4 storesyrror som alla är datanördar... Haha ;)

Bastu + spa

Godkväll på er! Sitter just nu och läser lite i min bok, skitbra! Ska ner och sätta igång bastun, och sedan ska jag och mina systrar basta och ha lite spa. Ansiktsmask, inpackning osv... Nice?
Men vi hörs efter, det kanske inte blir så mycket uppdatering sen, men iallafall ett. puss... ♥

Är med och tävlar om en ziperall...

denna blogg. Tävlar om den svarta! Gå med du också, klicka på bilden för att komma till tävlingsinlägget!

Dagens outfit!

Detta blev dagens såkallade outfit. Slapp & Skön. Nice?

Måste åka och shoppa någon dag i veckan...

Det är tydligen rea på nästan varenda affär, så måste verkligen åka och shoppa. Ska åka kanske imorgon med pappa, sen någon annan dag med någon kompis eller nåt. Är verkligen skit shoppingsugen, och ska få pengar av mamma också, för att shoppa ;) Jag ♥ Shopping!

Någon som kan hjälpa?

Jag måste ha hjälp med att flytta upp menyn och allt dedär, massa kodmall-saker. Någon som är riktigt duktig på det och kan hjälpa mig?



Min blogg blev helt cp:ad...

...Men jag ska fixa det lite senare. Ni får nöja er med detta... Men det som ska ändras är att bakgrunden ska vara stilla osv.. Sen lite grejer i kodmallarna. Men fick lite panik pga en sak... Min blogg som precis hade blivit helt perfekt! Jävla ...
Jaja, ska börja fixa mig nu iallafall, sen typ dra ut eller något. Eller bara kolla på film. Men vi hörs, puss...

Kan ni hjälpa mig!?

Vad är det för färg på min rubrik?

Går det ens och kommentera?

Är min blogg jääääättekonstig?

Snälla, kan ni hjälpa mig, min data dampar så kan inte se! Det är jätteviktigt, kommentera, kommentera !

Vad tror ni har hänt med... [Kommentera vad ni tror]

Ni vet bloggen "gossips.se". Alla tror ju att personen som äger bloggen typ är död eller något liknande... :O
Bloggen skrev den 5/6 ett inlägg om att h*n hade legat inne på sjukhus. Hade då inte uppdaterat i 5 dagar...
Nu har det gått prick 2 veckor sedan h*n skrev inlägget, och ingen vet vad som ahr hänt typ.. Vad tror ni?
Jag bryr mig inte sååå mycket, liksom, jag känner ju inte personen. Men lite tråkigt eftersom vilken sida ska man då läsa allt skvaller på? FS suger ju...

Godmorgon!

Godmorgon sötnosar!
Vaknade nyss av att min lillesyster på 4 år kom ner och väckte mig och sa att det var jätte bråttom att vi gick upp, så jag flög upp i sängen soffan, och gck upp.. Men det visade sig vara att hon bara ville ha någon att leka med... Busfrö.
Men nu ska jag kolla bloggar, facebook och allt dedär, och lite senare blir det nog farsta! :)
Bella, Dani, Sonia, Steffi, Nelly & Jag.
Juste! Ang. länkbyten... Skriv till min på facebook om ni fortfarande är intresserade!

Godnatt mina fina små bloggläsare!

Jag hoppas verkligen att ni stannar imorgon, och hela framöver (hahah vad gammeldags dedär lät). Nu ska jag hjälpa Saga att sy fast några clips på hennes löshår typ? Sen ska jag gå ner och lägga mig. Men vi hörs imorgon när jag vaknar, okej? Godnatt ♥

Kan ge er en bild på min fd älskade klass... Saknar er redan... :/

Handskrivet - [Hoppas ni ser vad det står]


Jaaah! Detta var det... Skriver/Skrev sjukt fult, men vem bryr sig? Ni får reda på lite på bilden, men ska iallfall fortsätta att kolla på tv osv.. Ha en bra kväll! ♥

Kommer inte på något...

På mina länkar, så finns det endast 3 stycken. Och vill gärna få lite mer där, så nu är det upp till er. Vill ni vara med på mina länkar? Kommentera! ↓
[Idéen tagen av Stephanie]


The vampire diaries ♥

Sitter vid köksbordet och kollar på the vampire diaries. Världens bästa program. Jeremy har blivit skjuten, Damon bet nyss Elena och Waaaaah! Kan man något annat än att älska det?

Nu: Myskväll med familjen!

Nu väntar myskväll med familjen. Ska kolla på film, äta chips & dricka cola. men slänger in ett inlägg eller 2 innan jag går och lägger mig, så vi hörs då? ♥

Någon som är intresserad av...

Eftersom jag startade bloggen idag behöver jag lite mer besökare. Därför undrar jag om någon är intresserad av länkbyte? Just nu har jag 26 läsare, och det blir nog lite mer frammåt kvällen, så passa på nu ;) Kommentera eller nå mig på facebook - Madelene Sporsen Komorowski.

Tips - Perfekt till sommaren

Dessa toppar vill jag tipsa er om. Perfekta en varm sommar dag till ett par shorts, på stranden, eller bara under ett genomskinligt linne. en perfekt färgkick en tråkig regning dag!
Enkla, snygga & billiga.

Kärlek till låten!


Visste ni att.. ?

Vissa av er kanske inte känner mig så bra, så tänkte berätta lite saker så ni lär känna mig lite bättre, typ?
• Jag har aldrig rökt, drickt, baxat, eller någonting sånt. *Stolt*
• Mina föräldrar är skilda, och har varit det sen något år innan jag började i skolan.
• Jag gillar serier som The vampire diaries, desperate housewives, NCIS & topmodel.
• Jag ska börja i 7:an till hösten, i en helt ny klass. Känns inte så jääätte bra...
• I skolan har jag lättast för matte.
• Jag kommer inte på något mer på denna lista...

NU börjar jag blogga igen!

Tack Steffi för designen. Grymt!
Iallfall.. Jag ska börja blogga! :D Nice huh? Har massa planer för massa roilga inlägg osv.. Men till och börja med ska jag fixa alla kategorier osv... Så vänta ett tag, sen bli det massa inlägg osv.. !


Har gjort en ny design !

Tja Maddes läsare. Steffi hära. Har precis gjort en design till lill skiten, vad tycker ni om den ? :) Den blev lite muppad visst ? Bakrunden osv. Men ska fixa lite mer detaljer i kväll tror jag. Men vi hörs nån gång, puss !
/ Stephanie Skyttner

Min design är ....

Förlåt för den sjukt fula designen, men den är bara tillfällig. Har iallafall beslutat mig för att börja blogga igen, fastän jag inte vet hur länge det kommer hålla. Men ska försöka. Jaja, då vet ni! ;)

RSS 2.0